Wij creëren uniek én betaalbaar online marketing succes

Met alle meters die we al gemaakt hebben in de online commerciële wereld kunnen we goed inschatten wat er niet helemaal goed gaat. Of het nu de communicatie, de marketingaanpak of de functionaliteit van een website of webshop betreft. Uiteindelijk moet het voor je klant gewoon goed, duidelijk en vertrouwd overkomen. Ook het communiceren via de juiste platforms zoals Facebook, Instagram en Google is daarbij van essentieel belang.

MBMarCom werkt met een klein en vast team en maakt gebruik van freelance specialisten op verschillende terreinen. Hierdoor kunnen we snel schakelen en gebruiken we de modernste technieken en meest recente kennis.

Uiteindelijk gaat het erom om de beschikbare budgetten effectief in te zetten op het juiste digitale communicatiekanaal.

Scroll naar beneden

MBMarCom werkt voor kleine tot middelgrote bedrijven. Wij zijn je online marketeer voor een vast aantal uren per week of maand of je projectmanager voor een nieuwe site of shop. Wij brengen kennis in je organisatie en denken mee voor de juiste aanpak op elk online marketing gebied. En dat voor zeer betaalbare tarieven en maandelijks opzegbaar. 

Wij zijn werkzaam in de volgende disciplines

SEM-Search Engine Marketing (SEO & SEA)

Social Media Content Creation

Social Media Advertising

Video Marketing

WordPress websites bouwen

WooCommerce webshops bouwen

Magento 2 webshops bouwen

E-mail Marketing

Ready to start a project?

Work with US!